Hoge kwaliteit & tevreden klanten

ONZE SERVICE

Service staat bij Nuij Design voorop waarbij tevreden klanten en perfectie het uitgangspunt zijn. Naast hoge kwaliteit van materialen en high-end afwerking werken wij uitsluitend met een team van vakmensen die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.

Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze mensen werken wij alleen met zeer betrouwbare leveranciers waardoor wij elk project met gegarandeerd succes kunnen opleveren!

Ontwerp

Ontwerpen is onze passie! Ons team van creatieve interieur ontwerpers en uitvoerders streven ernaar het huis van je dromen te realiseren. Wij maken gebruik van verschillende stijlen - klassiek, fusion, modern, industrieel – en creëren samen met jou een plek waar jij je thuis voelt en trots op kunt zijn.

Visualisatie

Wij creëren prachtige interieur concepten in 3D, met behulp van geavanceerde technologieën om je een realistisch gevoel te geven van hoe jouw voltooide ruimte eruit ziet. Zo beleef je jouw droom interieur al voor je één stap hebt binnen gezet!

Uitvoering

We voeren jouw droom interieur uit tot in de perfectie. Van prachtige woonkamers, schitterende badkamers, fantastische valse plafonds, glamoureuze keukens, inloopkasten tot luxe zithoeken. Ons team van ambachtslieden en toezichthouders zorgen ervoor dat jouw dromen worden omgezet in realiteit.

On-site toezicht

Ons talentvolle team van projectmanagers zorgt ervoor dat jouw interieur op een stress-vrije en aangename wijze en volgens planning wordt gerealiseerd.

Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij nemen dit zo serieus dat we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen en high-end afwerkingen bij al onze interieur projecten. De naam Nuij Design staat voor kwaliteit, luxe en perfectie.

Garantie

Nuij Design hanteert deze hoge normen zodat wij na oplevering maar liefst minimaal 3 jaar garantie kunnen geven op al onze projecten.

WIJ HOREN GRAAG OVER JOUW TOEKOMSTIGE INTERIEURPLANNEN

Bel ons op +31 (0)6 18545 607 of mail ons naar info@nuijdesign.nl en creëer een stijlvol statement met Nuij Design.

Onze service - Nuij Design